Sponsorloop sc Heerenveen Wij lopen voor SJO Broekster-Wâlden

Wanneer? Uitgesteld

Hoe laat? 16:00

Waar? Abe Lenstra Stadion


Update Coronavirus
Vanwege het coronavirus heeft sc Heerenveen besloten de Sponsorloop uit te stellen. Alle clubs en deelnemers ontvangen bericht met meer informatie. Zodra er een nieuwe datum bekend is, wordt deze bekend gemaakt.

 

Ben jij erbij?

Op woensdag 1 april organiseert sc Heerenveen een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion.

Voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors! De opbrengst van deze actie gaat naar jouw vereniging, maar als je goed je best doet dan maak je zelf ook kans op een mooie beloning!

Samen winnen we meer! Doe je mee?

Aanmelden

Vanwege het coronavirus heeft sc Heerenveen besloten de Sponsorloop uit te stellen. Wij kunnen ons voorstellen dat je dit erg jammer vindt. Samen met sc Heerenveen zullen wij er dan ook alles aan doen om een nieuwe, geschikte datum te vinden.

Om de actie zo succesvol en eerlijk mogelijk te laten verlopen voor de verenigingen en alle deelnemers van jullie club, hebben we besloten om de actiepagina’s per 16 maart op pauze te zetten. De actieperiode voor het zoeken van sponsors is dan precies halverwege. De tweede helft van de actie zal  plaatsvinden in de aanloop naar de nieuwe datum. Uiteraard zullen we je op tijd een seintje geven.

Vanaf dat moment kun je je ook weer aanmelden als je dat nog niet had gedaan.