De Jonge Psychiater Wij lopen voor Mentaal op de Kaart

Wanneer? 11 april

Hoe laat? 17:00 uur

Waar? Voorjaarscongres

Samen in actie

Na het succes van vorig jaar, organiseert De Jonge Psychiater (DJP) dit jaar wederom een
sponsorloop op het Voorjaarscongres. Het goede doel van dit jaar is Mentaal op de Kaart, voor beterschapskaarten voor mensen die het mentaal zwaar hebben.

De sponsorrun, op donderdag 11 april om 17.00 uur, start dit jaar vanuit de plenaire sessie! Vervolgens loop je 5 km (gemiddelde snelheid 9km/h) langs de oevers van de Maas en enkele hoogtepunten van Maastricht. Voor de snellere lopers (gemiddelde snelheid 12 km/h) zal de route iets worden uitgebreid naar 6.7km, zodat we gezamenlijk zullen finishen bij het MECC.

Doe je mee?

Aanmelden

Meld je aan voor de actie voor Mentaal op de Kaart.

Voordat we gaan rennen, gaan we eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. De lopers die 100 euro of meer aan sponsorgeld opbrengen voor Mentaal op de Kaart zullen een gratis set van vier beterschapskaarten ontvangen!

Heb je je al aangemeld via het aanmeldformulier voor het Voorjaarscongres? Dan hoef je dit hier nu niet meer te doen. Je ontvangt je actielink via e-mail op 13 maart.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan wijst het zich vanzelf. Succes!

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Met mijn aanmelding ga ik akkoord met de voorwaarden. Clubplan mag mij tijdens de actie via mail op de hoogte houden over de actie.