De Jonge Psychiater Wij lopen voor Stichting Zelfbeschadiging

Wanneer? 30 maart

Hoe laat? 17:00 uur

Waar? NVvP Voorjaarscongres

Samen in actie

Fit blijven tijdens het voorjaarscongres, Maastricht ontdekken en je inzetten voor Stichting Zelfbeschadiging? Doe ook mee aan de sponsorrun op het NVvP Voorjaarscongres, 30 maart om 17.00 uur!

De sponsorrun is 5km en komt langs de oevers van de Maas en enkele highlights van Maastricht. De start en finish van de run is in het MECC. Na de run zal er een verfrissing klaar staan. Er is een kleedruimte aanwezig in het MECC.

Doe je mee?

Aanmelden

Neem je deel aan het NVvP Voorjaarscongres?
Meld je dan aan om mee te rennen met de actie van De Jonge Psychiater om geld in te zamelen voor Stichting Zelfbeschadiging.

Voordat we gaan rennen, gaan we eerst op zoek naar sponsors. Je krijgt hiervoor een persoonlijke actielink van ons. Als je niet wilt rennen, maar wel wilt sponsoren, kan dit door op de actielink van een deelnemer te klikken.

De eerste 15 aanmeldingen en de 10 mensen met het hoogste sponsorbedrag krijgen een mooi shirt.

Vul hieronder jouw gegevens in, dan wijst het zich vanzelf. Succes!

Om de actie op gang te brengen zouden we het fijn vinden dat jij als deelnemer zelf de eerste donatie zou willen doen na aanmelding.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Met mijn aanmelding ga ik akkoord met de voorwaarden. Clubplan mag mij tijdens de actie via mail op de hoogte houden over de actie.