De Jonge Psychiater Wij lopen voor Mentaal op de Kaart

Wanneer? 11 april

Hoe laat? 17:00 uur

Waar? Voorjaarscongres

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan deze actie?

Je kunt je opgeven via het aanmeldformulier van het Voorjaarscongres of op deze pagina. Nadat je bent aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink van ons, die je mag delen met iedereen die je maar wilt.

De sponsorloop zelf vindt plaats op donderdag 11 april om 17:00. Probeer van te voren eerst zoveel mogelijk sponsors te zoeken.

Hoe werkt de actie?

De actie start met een warming-up: eerst gaan we met z’n allen op zoek naar sponsors. Dit werkt heel eenvoudig:
– Nadat je bent aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink van ons
– Deze link mag je doorsturen naar iedereen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega’s enz.
– Sponsors kunnen zichzelf aanmelden via jouw link en betalen gaat digitaal: wel zo gemakkelijk!
– De sponsorloop zelf vindt plaats op donderdag 11 april om 17:00.

Hoe kom ik aan sponsors?

Nadat je bent aangemeld ontvang je van ons een speciale actielink. Deze mag je doorsturen naar iedereen die je maar wilt: familie, vrienden, buren enz. Bijvoorbeeld via WhatsApp. Sponsors kunnen zichzelf aanmelden via jouw link en betalen online. Daar hoef jij verder niks meer voor te doen.

Wat is de beste tactiek voor deze actie?

De belangrijkste tip is om jouw actielink met zoveel mogelijk mensen te delen: familie, vrienden, buren enz. Dit kan bijvoorbeeld via WhatsApp. Als je goed bijhoudt naar wie je de link stuurt, kun je dan later nog een keer een herinnering sturen naar iedereen die zich nog NIET heeft aangemeld.

Je ontvangt de actielink nadat je je hebt aangemeld.

Wat is mijn actielink?

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink voor deze actie. Deze verschijnt op je scherm en wordt verstuurd per e-mail. Deze link is bedoeld om door te sturen naar iedereen die je maar wilt, ter promotie van de actie. Mensen kunnen zichzelf dan via die link aanmelden als sponsor.

Ik ben mijn actielink kwijt, wat moet ik doen?

Stuur een mailtje naar info@sponsorloop.nl van het mailadres dat je hebt gebruikt bij jouw aanmelding en we sturen jouw actielink per e-mail opnieuw naar je toe.

Wanneer is de sponsorloop?

De sponsorloop zelf vindt plaats op donderdag 11 april om 17:00.

Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors voor Mentaal op de Kaart, voor beterschapskaarten voor mensen met die het mentaal zwaar hebben.

Waar is de sponsorloop?

De sponsorloop zelf vindt plaats op donderdag 11 april (om 17:00 uur)

Maar voordat het zover is gaan we eerst warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors voor Mentaal op de Kaart, voor beterschapskaarten voor mensen met die het mentaal zwaar hebben.

Wie organiseert deze actie?

De actie vooraf (om sponsors te zoeken) wordt gecoördineerd door Clubplan Nederland, de organisatie achter Sponsorloop.nl, in samenwerking met De Jonge Psychiater (DJP).

Zijn er ook kosten verbonden aan deze actie?

Voor jou niet. Deelnemers en sponsors kunnen gratis meedoen om hun club te helpen.

Er zijn wel kosten verbonden aan de ondersteuning van sponsorloop.nl, maar die worden verrekend met de organisatie:
– servicekosten: 7,5% van de behaalde opbrengst
– betaalkosten: €0.29 per iDeal betaling
Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Hiermee kunnen wij (Clubplan Nederland) het al jullie vrijwilligers, deelnemers en sponsors zo gemakkelijk mogelijk maken, zoals met deze actiepagina’s, een kant-en-klaar promotieplan en digitale betalingen en administratie.

Wat gebeurt er met de opbrengst van deze actie?

Het geld dat jij inzamelt met deze actie is voor Mentaal op de Kaart, voor beterschapskaarten voor mensen met die het mentaal zwaar hebben.

Dus hoe meer sponsors je aanmeldt, hoe beter!

Waar kan ik mij aanmelden als sponsor?

Je wordt voor deze actie benaderd door een van de deelnemers. Hij/zij heeft een persoonlijke actielink. Via die link kun je jezelf aanmelden. Betalen gaat via iDeal, wel zo gemakkelijk.

Betaalt een sponsor per rondje of een eenmalig bedrag?

Sponsors betalen een eenmalige bijdrage, dus niet per rondje.

Wat gebeurt er met de donatie van een sponsor?

Het spaardoel van deze actie is voor Mentaal op de Kaart, voor beterschapskaarten voor mensen met die het mentaal zwaar hebben.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat kan ik doen?

We helpen je graag verder! Als je een mail stuurt naar info@sponsorloop.nl dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.