Sponsorloop sc Heerenveen Wij lopen voor sv Giethoorn SE

Wanneer? Volgt via eigen club

Hoe laat? Volgt via eigen club

Waar? Bij eigen club

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan de Sponsorloop?

Voor de Sponsorloop gaan we eerst met z’n allen op zoek naar sponsors. De Sponsorloop zelf is in de zomer bij je eigen club, maar je kunt alleen meedoen als je ook sponsors hebt (minimaal 1 sponsor). Begin dus op tijd!

De tweede helft van de actieperiode start op vrijdag 19 juni en duurt tot en met vrijdag 3 juli.

Wanneer is de Sponsorloop?

De Sponsorloop vindt plaats in de zomer, bij jouw eigen club. Deelnemers worden hierover geïnformeerd door hun eigen vereniging. Houd hiervoor de website in de gaten.

Maar eerst gaan we warmlopen: we gaan eerst met z’n allen op zoek naar sponsors! Want zonder sponsors geen Sponsorloop.

De tweede helft van de actieperiode start op vrijdag 19 juni en duurt tot en met vrijdag 3 juli.

Waar is de Sponsorloop?

Door de corona-maatregelen kan de sponsorloop helaas niet plaatsvinden bij het Abe Lenstra Stadion. De sponsorloop wordt daarom afgemaakt bij jullie eigen club. Je wordt hierover geïnformeerd door de vereniging. Houd hiervoor de website in de gaten.

Wie organiseert de Sponsorloop

De sponsorloop zelf (het evenement) wordt georganiseerd door jullie eigen club.

Deelnemers worden hierover geïnformeerd door hun eigen club. Houd hiervoor de website in de gaten.

De actie vooraf (sponsors zoeken) wordt gecoördineerd door Clubplan Nederland, de organisatie achter Sponsorloop.nl.

Ik heb een vraag over de dag zelf, bij wie kan ik terecht?

De sponsorloop zelf (het evenement) wordt georganiseerd door jullie eigen club. Deelnemers worden hierover geïnformeerd door hun eigen club. Houd hiervoor de website in de gaten.

De actie vooraf (sponsors zoeken) wordt gecoördineerd door Clubplan Nederland, de organisatie achter Sponsorloop.nl. Heb je een vraag over de dag zelf, dan kun je die stellen bij je eigen club. Ook ontvangen jouw club en jij zelf voor de tijd natuurlijk alle benodigde informatie.

Hoe werkt de Sponsorloop?

Voor deze Sponsorloop wordt een speciale route uitgestippeld in en om het stadion. Het gaat er niet om wie het snelste is, meedoen is belangrijker dan winnen. We maken er een echt voetbalfeest van: een unieke belevenis.

We gaan dus niet rondjes lopen en tellen. Jouw sponsors betalen dan ook niet per rondje, maar betalen vooraf een eenmalig bedrag (eenmalige donatie).

Afstanden:
t/m 9 jaar: 1 KM
10 t/m 13 jaar: 2,5 KM

Zijn er ook kosten verbonden aan de Sponsorloop?

Als deelnemer hoef jij geen kosten te betalen om mee te doen. Voorwaarde is wel dat je minimaal één sponsor aanmeldt tijdens de actie voor het evenement. Dit kan via jouw persoonlijke actiepagina.

Voor jullie vereniging zijn er geen kosten verbonden aan deze actie. Sponsors betalen per sponsorbedrag een bedrag van €0,50 aan administratiekosten.

Hoe kom ik aan sponsors?

Je krijgt voor deze actie een speciale actielink wanneer jij je aanmeldt. Deze mag je naar iedereen doorsturen die je maar wilt: familie, vrienden, buren enz. Bijvoorbeeld via WhatsApp. Mensen kunnen zichzelf dan via die link aanmelden als sponsor. Hier hoef jij verder niks meer voor te doen.

Wat is de beste tactiek voor deze actie?

De belangrijkste tip is om jouw actielink met zoveel mogelijk mensen te delen: familie, vrienden, buren enz. Dit kan bijvoorbeeld via WhatsApp. Daarna is het wel belangrijk om iedereen die zich nog NIET heeft aangemeld, daar nog wel een keer aan te herinneren.

Je ontvangt deze actielink nadat je je hebt aangemeld.

Wat is mijn actielink?

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink voor deze actie. Deze verschijnt op je scherm en wordt verstuurd per e-mail. Deze link is bedoeld om door te sturen naar iedereen die je maar wilt, ter promotie van de actie. Mensen kunnen zichzelf dan via die link aanmelden als sponsor.

Tip: schrijf de actielink op een briefje (je flyer), dan kun je deze overal mee naar toe nemen!

Ik ben mijn actielink kwijt, wat moet ik doen?

Stuur een mailtje naar info@sponsorloop.nl en we sturen jouw actielink per e-mail naar je toe.

Wat gebeurt er met de opbrengst van deze actie?

Het goede doel van deze actie is jouw eigen vereniging. Dus hoe meer sponsors jij aanmeldt, hoe beter voor jouw cluppie!

 

Waar kan ik mij aanmelden als sponsor?

Je wordt voor deze actie benaderd door een deelnemer van de vereniging. Hij/zij heeft een persoonlijke actielink. Via die link kun je je aanmelden.

Betaal ik per rondje of een eenmalig bedrag?

Er wordt een vaste route gelopen, geen rondjes. Je betaalt dus niet per rondje, maar doneert van tevoren eenmalig een vast bedrag (eenmalige donatie).

Wat gebeurt er met mijn donatie?

Het goede doel van deze actie is de vereniging die u steunt. Omdat we met deze editie van de sponsorloop warmlopen voor het 100-jarig jubileum gaat dit keer 100% van de opbrengst naar de Clubpot van de betreffende vereniging! (normaal is dit 80%).

Als sponsor betaalt u naast uw donatie wel €0,50 extra, voor de administratiekosten.

Kan ik ook bij de Sponsorloop komen kijken?

Zoals het nu staat niet. De RIVM-richtlijnen zijn leidend.