Sponsorloop sc Heerenveen Wij lopen voor vv Heerenveen

Wanneer? Volgt via eigen club

Hoe laat? Volgt via eigen club

Waar? Bij eigen club

Prijzen

De opbrengst van de Sponsorloop gaat naar jouw club, maar deelnemers die goed hun best doen met deze actie maken zelf ook kans op een mooie beloning!


De wedstrijd van je leven!

De twee deelnemers met de meeste sponsors van onze club winnen de wedstrijd van hun leven!

In totaal mogen er drie deelnemers van onze club meedoen aan de wedstrijd van je leven. De derde deelnemer wordt na de sponsorloop bekend gemaakt.

Deze wedstrijd wordt gespeeld in september 2020, als onderdeel van het 100-jarig jubileumfeest van sc Heerenveen. We spelen 100 tegen 11, met honderd kinderen tegen sc Heerenveen (100 meisjes tegen de vrouwen van sc Heerenveen, 100 jongens tegen de heren). Het wordt een onvergetelijke ervaring!

Voorbehoud: door de corona-maatregelen kunnen we op dit moment helaas niet garanderen dat deze wedstrijd daadwerkelijk plaats zal vinden, maar waar mogelijk wil sc Heerenveen dit nog wel proberen in te plannen komend seizoen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan krijgen de winnaars een alternatieve prijs aangeboden door sc Heerenveen.


Shirt met handtekeningen

Voor de deelnemer met de meeste sponsors van alle partnerclubs ligt een shirt klaar met de handtekening van alle spelers van sc Heerenveen!


Prijzen uit de Feanstore

Heb jij 3 sponsors of meer? Dan maak jij kans op een leuke prijs uit de Feanstore van sc Heerenveen! De prijzen worden namelijk verloot onder iedereen die 3 of meer sponsors heeft.


 

Extra kans Wedstrijd van je leven
Ben je lid van de Kidsclub van sc Heerenveen? Dan maak je extra kans op de wedstrijd van je leven! sc Heerenveen verloot namelijk 10 extra plaatsen onder alle deelnemers van de sponsorloop (van alle partnerclubs samen), die ook lid zijn van de Kidsclub!

Ben je nog geen lid van de Kidsclub? Meld je dan vóór 1 april aan voor deze extra kans

* maximaal één extra plaats per vereniging