Organiseer nu jouw eigen sponsorloop! Clubplan Nederland - Ballenactie
Ballenactie - Gratis ballen voor je club! Actie starten?

Alles uitgelegd

Kant-en-klare actie

De Sponsorloop is een kant-en-klare actie. Hierdoor kan jullie club, school of goede doel snel beginnen en kost de actie weinig tijd voor vrijwilligers, docenten of ander personeel. De Sponsorloop kan op elk moment starten en kan daardoor goed ingepast worden in de bestaande planning van verenigingen. Hoe het allemaal werkt lees je op deze pagina.

Start van de actie

Nadat jullie club, school of goede doel is aangemeld, nemen we contact met jullie op om alle details door te nemen. Wanneer organiseren jullie de sponsorloop, voor wie is de sponsorloop, zijn er nog speciale wensen, moeten deelnemers zichzelf aanmelden of willen jullie dat wij die alvast klaarzetten etc. Vervolgens gaan wij voor jullie aan de slag om de actie klaar te zetten. Hier hoeven jullie zelf verder niks voor te doen.

Speciale actielink

Het zoeken van sponsors voor jullie Sponsorloop verloopt digitaal en online. Jullie ontvangen hiervoor een speciale actiepagina en alle deelnemers krijgen een eigen actielink. Op deze actielink staat uitgelegd hoe de sponsorloop werkt en kan iedereen zichzelf aanmelden om sponsor te worden. De donaties worden online via iDeal afgerekend en de complete administratie wordt door ons verzorgd. Zo hoeven jullie deelnemers niet met contant geld over straat. Wel zo veilig en gemakkelijk!

Kant-en-klaar promotieplan

De actielink moet natuurlijk wel bij de deelnemers en sponsors terecht komen. Ook dit hebben we zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor jullie. Met ons kant-en-klare promotieplan hoeven jullie zelf geen teksten en afbeeldingen meer te bedenken voor jullie website, social media, WhatsApp en de lokale pers. Dit scheelt veel tijd voor jullie vrijwilligers en zo kunnen jullie direct van start!

Looptijd

De looptijd van de actie kunnen jullie zelf bepalen. Wij adviseren een actieperiode van drie tot vier weken. Zo heeft iedereen voldoende tijd om zoveel mogelijk sponsors te zoeken maar duurt het niet té lang. In de tussentijd kunnen jullie het evenement aankleden en zorgen voor zoveel mogelijk bekendheid.

Sponsorloop organisatie

De organisatie van de sponsorloop zelf is voor jullie. Sponsors betalen een eenmalige bijdrage, dus jullie hoeven geen rondjes te tellen. In plaats daarvan kan er bijvoorbeeld ook een mooi parcours van worden gemaakt of leuke activiteiten worden toegevoegd. Niks moet, alles mag.

Afronding

Na de actieperiode wordt de balans opgemaakt en wordt de opbrengst uitgekeerd. Uiteraard ontvangen jullie een specificatie.

Sponsorloop starten?

Wil jij een sponsorloop starten voor jouw club, school of goede doel? Meld je dan nu aan voor onze ondersteuning. Dan maken we er samen wat moois van!

Meer informatie

Voor wie is deze actie?

Iedereen die een sponsorloop wil organiseren kan meedoen. Of je nu bij een club, school, goed doel of andere organisatie een sponsorloop wil organiseren, bij sponsorloop.nl kun je alle administratie uit handen geven. Wij maken het jou daarbij zo gemakkelijk mogelijk!

Wie organiseert deze actie?

Sponsorloop.nl is een initiatief van Clubplan Nederland, een actiebureau voor amateurclubs. Met deze actie helpen wij clubs, scholen en goede doelen om hun sponsorloop zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Clubplan Nederland
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
KvK: 58882537
info@clubplan.nl
06-21141715

De betalingen worden verzorgd door Stichting Clubpot Nederland (KVK: 68617739).

Waarom organiseert Clubplan deze actie?

Clubplan Nederland is een actiebureau voor amateurclubs. Met onze verschillende acties hebben wij al heel veel clubs, scholen en andere goede doelen geholpen om geld in te zamelen. Met sponsorloop.nl maken wij het iedereen zo gemakkelijk mogelijk om een sponsorloop te organiseren.

Wat levert deze actie op?

Een sponsorloop kan heel snel heel veel geld opleveren. Wanneer jullie zorgen voor veel enthousiaste deelnemers, dan is het mogelijk om bedragen van meer dan €10.000,- op te halen.

Sponsorloop nieuws

De Sponsorloop als traditie?

Een sponsorloop organiseren is iets wat sportclubs en scholen niet vaak elk jaar doen. Terwijl een s...
Lees verder

Een sponsorloop organiseren

10 tips: hoe organiseer je een sponsorloop Voor jouw club, school, een goed doel of andere organisat...
Lees verder